ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22-23/01/2022 ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ

 

Κοινό

 

Η ασφάλεια των παιδιών μας έχει προτεραιότητα.

Οι γονείς την ώρα που τα παιδιά τους εκπαιδεύονται με απόλυτη ασφάλεια ή ψυχαγωγούνται στις υπόλοιπες δραστηριότητες μπορούν να χαλαρώσουν στο όμορφο φυσικό περιβάλλον και να απολαύσουν τον καφέ τους στο αναψυκτήριο του πάρκου.

Δείτε Φωτογραφίες από το Αναψυκτήριο του Πάρκου μας:

View the embedded image gallery online at:
https://jumicar.gr/index.php/gr/party#sigFreeId3160c36c31

Παιδικά πάρτυ

Γιορτάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας και νιώστε σαν στο σπίτι σας.

Εκπαίδευση στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, εκτόνωση και ψυχαγωγία στα γήπεδα και στις άλλες δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση στο ειδικά διαμορφωμένο βαγόνι τρένου.

Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ένα παιδικό πάρτυ μπορεί εκτός από χαρά να προσθέσει γνώσεις αλλά και αγωγή στα παιδιά.

Για παιδιά 7-14 ετών:


Φαγητό (1 πιτσάκι + 1τυροπιτάκι + 1σπανακοπιτάκι + 1λουκανικοπιτάκι), ατομικό χυμό, μία εκπαιδευτική βόλτα με βενζινοκίνητα αυτοκινητάκια (συνήθης διάρκεια κυκλοφοριακής αγωγής για ένα μέσο πάρτυ 20 παιδιών περίπου 45 λεπτά) και απεριόριστες αθλοπαιδιές με φυσικό φωτισμό.

 

Για παιδιά 3-6 ετών:

Φαγητό (1 πιτσάκι+1τυροπιτάκι+1σπανακοπιτάκι+1λουκανικοπιτάκι), ατομικό χυμό, μία εκπαιδευτική βόλτα με ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια (συνήθης διάρκεια κυκλοφοριακής αγωγής για ένα μέσο πάρτυ 20 παιδιών περίπου 35 λεπτά), μία βόλτα με το τρενάκι (πέντε γύρους) και απεριόριστη χρήση των φουσκωτών.

Το φαγητό και ο ατομικός χυμός των παιδιών όλων των ηλικιών σερβίρεται στο ειδικά διαμορφωμένο για αυτόν τον σκοπό κλιματιζόμενο βαγόνι τρένου. Υπάρχει η δυνατότητα αποφυγής του φαγητού και χυμού των παιδιών (χρήση του φαγητού των ενηλίκων και για τα παιδιά).

 

Για τους ενήλικους υπάρχει η δυνατότητα παραγγελιών καφέδων και αναψυκτικών από το αναψυκτήριο.


Επιπλέον εάν οι γονείς του πάρτυ το επιθυμούν, τοποθετούνται τραπέζια με τραπεζομάντιλα για την δημιουργία μπουφέ εντός του χώρου που κάθονται κατ’ αποκλειστικότητα οι ενήλικοι καλεσμένοι, για την τοποθέτηση φαγητού που ετοίμασαν οι γονείς ή παραγγέλθηκε από καταστήματα εστίασης της ευρύτερης περιοχής.

Δυνατότητα χρήσης δύο ραφιών ψυγείου συντήρησης για προσωρινή αποθήκευση τούρτας, γλυκών ή σαλατών. Το αναψυκτήριο δεν διαθέτει φούρνους.

Τα πάρτυ πραγματοποιούνται πρωινές (έναρξη 11:00 ή 11:30 ή 12:00) ή απογευματινές (έναρξη 5:00 ή 5:30 ή 6:00) ώρες. Δεν υπάρχει ο συνήθης χρονικός περιορισμός παραμονής  των 2 - 3 ωρών αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις 5 ώρες ή την λήξη του ωραρίου λειτουργίας του πάρκου.

Jummicar in TV

Δείτε από το 52:07’

Τελευταία Νέα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ

Γ' ΣΕΠΤΕΜΡΙΟΥ 153-155, Τ.Κ: 112 51
210 8624486, FAX: 210 8673552
jumicar@jumicar.gr

ΠΑΡΚΟ Ν.ΜΑΚΡΗΣ

Λεωφόρο Μαραθώνος 1,  Τ.Κ: 19005
22940-50120
jumicar@otenet.gr

Τιμοκατάλογος

Joomla templates by Joomlashine